RSS

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Vähän kaikkee

Viikko on ollut aivan turhankin kuuma. Normisti kuitenkin fillaroitu ja käyty salilla ehkä molemmat vähän rauhallisemmalla tempolla. Nyt sit alkoi se kunto ohjelma netissä joka oli kyl vähän pettymys eka treeni ohjeistus keskitty pelkästään olka hauis ja hartialihaksiin. Mä en taida niitä mitään niin kamalasti haluta treenata. No mä sit sitä tutkiessani aloin suunnitella ihan oman ohjelman tekoa, silloinhan siitä saisi mieleisensä ja ohjeita kyl löytyy netistä kun vaan haeskelee :)
Tavoitteena on kiinteyttää käsivarsia niihin en mitään ihmeemmin lihaksia kaipaa selkä ja vatsalihakset tarvii treeniä ja pakarat ja takareidet. Tältä pohjalta ajattelin jotain kaksijakoista su&to pakarat ja reidet ti&pe vatsat selkä ja allit. 
Tähän saakka näitä on kaikkia vedetty sekaisin 3-4 kertaa viikossa. Tänään en ole salilla ollut poikkeuksellisesti menen huomenna ja pitäis varmaan vielä tänään löytää jotain täytettä niihin puuttuviin kohtiin huomiseksi :) 
Hauskasta muuten et näillä helteellä tulee syksy mieleen mut joo sitä mä jo pohdin et kun loppuu pyöräily pitäisi alkaa jokunen kerta viikossa juosta joko sali päivinä tai sit niinä välipäivinä. 

Smoottieita on ahkerasti kans tehty viime viikolla. Tuli vähän täydennystä näihin ruokatarvikkeisiin ja innostuin kokeilemaan hamppu protenia mun lemppari smoottieeseen. Muutaman päivän juonut maku ihan ok ei paljon erotu tekee jotenkin " ruokaisammaksi" smoottien myös uusi maca jauhe on siirtynyt puurosta smoottien. Aiemmin käyttämäni Cocovin Maca jauhe piti keittää puurom joukkoon kun vatsa ei kestänyt sitä mut tää Puhdistamon on joku premium Maca ja pitikin olla vatsayatävällisempi niinkuin myös on. Olen jopa lisännyt annostusta tiedä sit tarviiko onko jotain hyötyä mut eiköhän sekin pian selvii. 
Smoottie
Vesimelonia
Banaani
Muutama tuore taateli ( antaa makeutta)
Hamppuproteni jauhe
Murskattuna pähkinöitä ja kaakaonipsejä
Ojennettuun mantelimaidolla tai kaurajjuomalla



Viime viikon hankinta uudet Adidas tossut sali käyttöön :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti