RSS

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Uudet kuviot

Tänään sit tuli kokeiltu tätä uutta kaksijakoista treeniä ja vähän fiiliksen mukaan kun en sit kuitenkaan ollut etukäteen valmistautunut ja suunnitellut sitä. Niinkuin piti.
Reisiin loitontajat tehtiin neljällä sarjalla ja sekin vielä varmuudeksi tuplana:)
Painoina  30,35,40,45 kg eka sarja selkä selkänojaa vasten ja toinen eteenpäin nojaten ja kaikilla painoilla sama. Tuntu melko kivasti :)
Jalkaprässi kans vähän uudella tyylillä jalat työntölevyn ylälaidassa ja leveenä ja ihan makeasti otti takalistoon.
Tää toinen ojentaja liike missä maataan päinmakuulla sujui myös tänään kivasti ikään kuin kevyesti ja hieman lisäsin painojakin siihen. 
Ja taas tuli kyykättyä ja siitä kommenttia kun teen kuulema väärin kun ne kiekot päkiän alla, no mä kovin perustelin ja kinasin vastaan mut taas sorruin kokeilemaan en kuitenkaan siirtänyt niitä kiekkoja kantapään alle mut jätin kokonaan pois ja levitin  jalkoja lisää sekä käänsin jalkaterät ulospäin. No ehkä huomenna sit tietää kannattiko :) 
Huomenna sit uusiksi salille ja vuorossa allit selkä ja vatsat. Huh huh eikä mitään suunniteltuna :( ehkä vedän huomisenkin treenin fiiliksen mukaan. Jospa vaikka keskiviikkona kun on treeni vapaa ilta yrittäis katsoa jotain ohjelmaa ainakin perjantaiksi kun taas teen allit vatsat ja selkälihakset. 
Nää reisi peppu jumpat taitaa mennä jo vähän omalla painollaan vaikka ei niin paljon suunnittelisi mut vatsalihaksiinkin olen yhden laitteen löytänyt siltä salilta jossa käyn:( eli tarjonta sillä saralla ei kovin kehuttavaa.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.heiaheia.com/info/fi/tuotetietoa/

Suosittelen tutustumaan

Lähetä kommentti