RSS

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Huh hellettä !

Lämpöä on riittänyt, salillakin on ollut vähän turhankin kuumaa, no ainakin on tullut hikoiltu tiistainen treeni peruuntui luultavasti jonkun sopimattomana ruuan tähden. Keskiviikkona vedin normi treenin läpi samoin perjantaina ja sit tänään. Tiedä sit teinkö jotenkin perusteellisemmin tai pidinkö pitempiä taukoja mut tänään salilla vierähti 1h 30 min ja tuntu kyl ihan hyvältä :) en tiedä missä muualla näkyy mitään mut tuntuu et allit olisi ehkä pikkasen tiivistyneet. Vielä en kuitenkaan ole niistä uusia kuvia ottamassa. Tiivistykööt rauhassa vielä lisää :)
Takapuolen päällä on tosi kipeitä paikkoja mut en kyl silleen huomaa että siellä olisi mitään tiivistymistä tapahtunut. 
Mielenkiinnolla odotan kun rekisteröidyin sivustolle jossa luvattiin vieläpä ilmaiseksi kunto-ohjelma ruokavalion kanssa. Se hieman askaruttaa että kun rekkaan itseni sinne ei kyselty mitään, ei kai nyt kaikilla voi olla samaa ohjelmaa ?  Tai jos nää ilmaisohjelmat sit on jotain ihan perus juttuja :(
No ensi viikolla selviää muistaakseni tiistaina pitäisi alkaa. Lupailivat kahta kunto-ohjaajaa jne vähän kyllä odotan jotain yksilöllisempää. 

Viime viikolla törmäsin entiseen työkaveriini hänellä oli ns. Aktiiviranneke jota esitteli mulle. Tuli taas mieleen kun haaveilin siitä kunto ohjelmasta kännykkään ja joku mulle suositteli jotain tän aktiivirannekkeen tyyppistä. 
Toisaalta vaikutti kivalta kovin helppo käyttöiseltä mut rannekkeen omistaja sano että mun pyöräilyllä ja kuntosali käynneillä tulee useampi sata prosenttisesti täyteen päivän tarpeet. Siinä kait sit pitäis olla sellainen et vois itse määritellä riittävän määrän. 
Tuntuu nimittäin et ei paljon motivoi jos puolessa välissä liikunta suorituksia ranneke olisi jo sitä mieltä et tarpeeks tuli.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti