RSS

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Tekniikan hiontaa

Just kun mä kuvittelin et kun kykkään painojen kanssa kiekot päkiän alla nostan sitä tankoa takareisillä ja pakaralihaksilla niin tänään sit mulle sanottiin et se korotus pitää olla kantapään alla. Tuli sit kokeiltu sitäkin , en kyllä ole varma mihin tuntu. Tätä pitää varmaan alkaa googlata tai jos joku osaa sanoa missä se pitäisi olla ja vielä mielellään myös kuulisin miksi ?  Ongelmahan on se että mä nostan tai siis käytän liikaa etureisiä kyykätessä ja joskus maastavedossakin:(  ja tietty myös se ihan alkuperäinen ongelma pyöräillessä tulee myös käytetty etureisiä ja siitä kun tulee polvet kipeäksi. 

Tänään tuli nähty muttei vielä kokeiltu myös uusi muoto dippauksesta. Tein salilla penkin kanssa normi dippauksen mut ehkä ensi kerralla siis torstaina kokeilen laittaa jalat toiselle penkille ja kädet toiselle ja dippaan niiden väliin siinä en ainakaan usko voivani avittaa jaloilla :)
Ehkä tämä toimisi kotonakin sohvan ja sohvapöydän välissä. 

Tänään on ollut huisin lämmin päivä pyöräily kesti normaalia enemmän kun piti pysähtyä juomaan  välillä. Salille päästyä oli aika veto veks mut kun vaan aloitti ja teki niin kummasti alkoi löytyä intoa ja motivaatiota :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti päkiän alla jotta nostat takareisillä enemmän!

Katso dipatessasi ettet nosta niitä penkillä olevia jalkoja liian korkealle penkille :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos! Tämä korotus päkiän alle tuli itsellekin jo selväksi kun kipu tuntui taas etureisissä sen kantapää korotuksen jälkeen, mutta tuntui hyvältä saada tähän vahvistus:)
Toi penkki pitää kans pitää mielessä ettei oe liian korkealla siitä varmaan sit taas saisi apuja tahtomattaan.. Kiitos vinkeistä!

Lähetä kommentti